4 Ekim 2009 Pazar

pazar pazar üds

ÜDS'ye girdim bugün. Büyük bir çaba sarfederek son 3 sınavı kendi kendime çözdüm ve böylece sınava çalışmış oldum aklım sıra. Elde ettiğim sonuçlar aynen şöyle:
2009 Mart --> 13 Yanlış, 67 Doğru
2008 Ekim --> 14 Yanlış, 66 Doğru
2008 Mart --> 13 Yanlış, 67 Doğru
Bu kadar istikrarlı çıkınca sonuçlar, bu sabah girdiğim sınavdan da benzer bir puan alırım sanırım. Zaten sorular da öncekiler kadar sıkıcı gelmedi; görece daha keyifli ve kolay çözdüm. Her zamanki gibi erken bitirip çıkmama izin vermeleri için oyalanmak zorunda kaldım. Biraz sosyal biraz da sağlık sorularını okudum beklerken ama sınıf çok soğuktu dondum resmen. Hele ki ayaklarım buz kesti buz! Karnıma ağrılar girdi valla.

Çıkınca Zerrin'cimle birlikte sevdiceğin sınav yerine gidip ona süprüz yapmayı planlamıştık ama biz daha eve gidip arabayı bırakıp taksiye geçene kadar sevdicek de sınavdan çıkıvermiş. Gümüş'te buluştuk, ne zamandır özlediğim yoğurtlu adanasından yedim Gümüş'ün. Eskisi gibi yapmıyorlar artık bir çok şey değişmiş ama yine de tadı süperdi. Sonrasında bowlinge mi gitsek, gençlik parkına mı, Feryal'le mi buluşsak derken sonunda AŞTİ'ye gittik ve bilet aldık kendimize. Yarın gece Antalya yolcusuyuz bi aksilik çıkmazsa. Ordan da Ayşegül'e gittik hep birlikte. Aslında sevdicek eve gidip ayaklarını uzatmak istiyodu ama onun Ayşegül'ü seveceğinden çok emindim ve tanışmasını istiyodum, bi de keyfim birazcık kaçık olduğu için yanımda olması bana iyi gelecekti; bu nedenlerden ötürü rica ettim, o da beni kırmadı, geldi bizimle. Bayaa bi zamandır Ayşegül'le görüşememiştim, iyi oldu, sohbet ettik, keyiflendik, rahatladık... Sonra çıktık üç kafadar, Kızılay'a yürüdük Cinnah'tan aşağı, sevdicek otobüs durağına biz de ankaraya gittik, geldik evimize.