15 Nisan 2010 Perşembe

Yuvarlağın köşeleri - 200

BÖ2010

2 yıldır blog okuyorum, yazıyorum ve iki yıldır imreniyorum şu ciddi blog ödülleri meselesine. Her ne kadar kendimiz için yazdığımızı, kimse okumasa yorumlamasa da zaten yazacak olduğumuzu iddia etsek de karşımızda "bakalım nasıl yazıyormuş" diyen birileri olunca işin rengi değişiyor biraz. Kendini isptalamak mıdır, eğer öyleyse bile kimedir bu ispat bilmiyorum. Sonuçta günlük hayatımdaki insanlardan ancak 5 kişi vardır burayı takip eden. Demek ki eğer bir kendini ispatlama kaygısı var ise bile bu etrafa değil.

Neyse, neden bu yarışmanın içinde yer almak istediğimi bilmiyorum ama sonunda birileri çıkıp dese ki "aferim kız sen ne de iyi yazıyormuşsun" çok hoşuma gider, ki bu memnuniyetin asıl sebebi de tüm huysuzluklarımı ve aklımdakileri buraya olduğu gibi aktarışım olsa gerek.

Sözün özü, ilk defa diyorum ki, bi zahmet şu link üzerinden BÖ2010 sitesine gidip üye olup bana oy verin, ben de mutlu olayım.

PS: Kolejdeyken de okul seçimlerinde pek başarılı nutuklar vermiş değildim zaten, yine çok etkileyici bir "beni seçin lütfen" metni olmadığının farkındayım =I

canavardan haberim varda Twett ve blogdanda biliyorum aranızda nişan oldunu bilemedim ne güzel valla Mutluluklar dileyecemde Allah tamamına erdirsin öncebi

Ehe, mersi. İnşallah erdirecek de ne zaman bilmiyoruz. Nişan meselesi olalı çok oldu. Du sayıyım hele hımmm...8 ay olmuş :)

Sor sorabildiğin kadar

14 Nisan 2010 Çarşamba

Gelin ? cadım doğrumu okudum o kelimeyi.. merak ederim şimdi doğru ise şayet

Yes yes, gayet doğru. Nişanlıyım yahu ben, hem de kocaman bir canavarla! :) Canavarım var benim, daha doğrusu "I belong to a lovely adorably nice canavar!" :))

Sor sorabildiğin kadar

11 Nisan 2010 Pazar

ilişkiler

oyunlar, oyunlar, oyunlar...
palavralar, sahtelikler...
durulmalar,
durulurken kurulmalar,
kurulunca oynamalar:
oyunlar, oyunlar, oyunlar...