18 Ocak 2009 Pazar

?

Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış, kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan, naapıyordun?










Kanatlarındaki beyaz tüyleri arasından kan sızan bişiy gibi hissediyorum kendimi, melek değil kesinlikle, güvercin de değil, ne olduğumu bilmiyorum..ama beyazın içinde yol yol ilerlediğini hissettikçe kanın, kanım çekiliyor..





Sil baştan başlamak istiyorum herşeye, herşeye değil belki ama herkese sil baştan başlamak istiyorum. Söyleyemediklerim içimde kalmasın bu defa istiyorum, söylemek istediklerim başıma bela olmasın, söylediklerim yüzünden kimse kalbimi kırmasın istiyorum. Söyleyemediklerim, söylemek istediklerim ve söylediklerim için sil baştan başlamak istiyorum, en çok da hissettiklerim için. Hissettiklerimin sorumlulusunun bana onları hissettirenler olduğunun anlaşılmasını istiyorum. Tıpkı hiçbir insanın durduk yere yalan söylemeyeceği gibi, hiçbir insan durduk yere sevmez birşeyi veya durduk yere uzaklaşmaz yakın olduğu birşeyden. Tepkilerin sebebinin etkiler olduğunu sadece fizik derslerinde hatırlamasın insanlar, olmaz mı?






Şu salak küre üzerinde, normalleri benim normallerimle aynı olan tek bir insan evladı bulmak istiyorum, bu kadar mı zor?

6 yorum:

  1. Sandığından daha zor hem de; çok daha zor!..

    YanıtlaSil
  2. bilmiyorum ne kadar zor... sanki biliyorum orda olduğunu ama uzanmaya cesaretim yok sanırım. Herşeyi yapabilecek kadar cesur ama ilk adımı atamayacak kadar ürkek kaldım.. Herşey bizim elimizde aslında.en azından "acaba olabilir mi" dediklerimizi denemeye başlamak bile büyük bir adım. Ama bu defa adımı benim atmam için geçmesi gereken bazı süreçler var, bekliyorum belki benden daha cesur çıkarsa... görülebiliyor mu acaba, benden daha cesur çıkarsa herşeyi tek kalemde silmeye, bir anda silbaştan başlamaya hazır olduğum?

    YanıtlaSil
  3. zor, ayrıca bulmak da mutlu etmiyor bazen...

    YanıtlaSil
  4. Hiç beklemedeği kadar rahat silebilir aslında insan herşeyi. Son 5 yılıma dair pek birşey hatırlamam ben mesela başlarda zor gibi geliyor ama sonra beyin refleks gibi kendisi siliyor zaten gerçekten istediğinde.

    YanıtlaSil
  5. Hatıralarımla veya yaşadıklarımla bir alıp veremediğim yok. Sadece artık...artık insanlar üzülmesin"den öte, ben ne istiyorum"a odalanmak istiyorum. Benim isteklerimle onun içinden gelenlerinin aynı olduğunu bildiğim insanlarla mutlu olmak, ordan aldığım mutlulukla daha kolay direnmek istiyorum hayata...

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.