13 Ocak 2009 Salı

Tell a tale for your life...


- Çok fena feci bir çalışma temposuna girdim ki öyle böyle değil. En son mezun olma derdiyle bi dönemde 13 dersle kavga ettiğim zamanlar böyle bişiyler, koşturmalar, acayip strese girip de kendini sakin tutmalar falan.. of tanrım... bakalım sonu nasıl olacak :( en kötü ihtimalle onurCUK ve stZiza'nın başına bela olmak üzere paşa paşa dönerim Erciyes'ime, o da güzel...

- Sayfa böyle bangır bangır açılsın istemezdim ama nasıl oldu bilmiyorum, vakit ayırır da kodlara bakabilirsem değiştiricem veya sevap kazanmak isteyen bi allahın kulu çıkar da söylerde pıt diye de değiştiririm hemen, öyle de uysalım yani :P

- Canımcım stZiza'cım mimlemiş beni, ne yazıcağımı düşündüm bile bugün otobüste gelirken, kararsız kaldığım iki farklı şey vardı, seçimimi de yaptım ama önce Pilli Cadı'mın yazmaya kıyamadığım en sevdiğim 5 kitap mimi var ki ben onu 10 kitap olarak değiştiricem sanırım =)

- Dünden beri iTunes'da yaptığım tek şarkılık playlistimdeki(!) sevgili şarkıyı dinlemektesiniz, keza benim gece boyu, akşam 10'dan bu saate kadar (sabahın 5'i olmuş, yuhunuz!), aralıksız dinleyebilitemin mevcut olduğu bir şarkıdır kendileri, yaklaşık 2 yıldır harddiskimde durmasına rağmen dün tesadüfen karşılaştım kendisiyle, çok sevdim, pek sevdim, siz de dinleyin siz de sevin:

Almora - Shehrazad - Almora

bi de siz minicik minicik koyuyosunuz bu imeem şeysilerini, şeker gibi yiyesim geliyo, ama benimki kurbanlık dana gibi oldu, bi allahın kulu onu da öğretsin bi zahmet ya, hadi bak sevaba girceksiniz =P



Edit: açılıştaki o patlamayı değiştirdim galiba ama moru gitti şimdi de. Neyse sağlık olsun artık uğraşamıycam ama küçülse fena olmaz hani (:

3 yorum:

  1. Oyh.. Shehrazad albümüne adını veren en sevdiğim şarkı.. Ben de bir hafta süresince belki daha da fazla bilemeyeceğim, mütemadiyen Shehrazad'la yatıp kalktım..

    "In the thousand sleepless night, tell a tale for your life..
    Untill sunrise, one more night, tell a tale Shehrazad.."

    Yerim yerim..

    YanıtlaSil
  2. witchieem:)
    o resmi cevirip koysaydin da ben ayaklarimi tavana dikip bakmak zorunda kalmasaydim ehehehhe:D:D

    YanıtlaSil
  3. @Piltik'anım: bandıra bandıra yiyelim şekerim

    @Pilli Cadı: yaa işte ben de öyle tepe taklak oldum, anlayın halimi. Gerçi muda kalkmış bir cadı düşününce ekranın önünde.. ((:

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.