30 Kasım 2008 Pazar

Gölgelerin gücü adına!!! Güç bende artık!


Yeni kararımı açıklıyorum: 14 Şubat 2009'a kadar tüm depresyonlarımı ve canımı sıkan tüm insanları askıya aldım.

Neden mi? Çünkü yapacak çok işim var! Uğraşamam hiçkimse ve hiçbirşey için üzülmekle. A bu demek değil ki witchie duygusuz olacak. Pek tabii özlem duyacağım, seveceğim, mutlu olacağım, üzüntüyü paylaşacağım, acıkacağım her hangi birşeye ve doyacağım herhangi birşeyi yapmaya ama üzülmek ve sıkılmak yok. Çünkü gerek yok. Çünkü değmiyor. Çünkü ne hiçbirkimsenin ne de hiçbirşeyin beni daha fazla acıtmasını ve üzmesini istemiyorum.

Hani ben o hakkı vermedikçe kimse beni üzemez ya, işte vermiyorum o hakkı kimseye. Tüm üzme, acıtma, incitme hakları askıya alınmıştır, kamuoyuna açık duyurudur!

Paylaşmak için, sevinmek için, mutlu olmak için önümüzde 75 gün var! Sizler de(evet sen de pilli cadı, ve sen de Zerrin'cim) ister devam edin üzülmeye değmeyecek şeyler için kendinizi üzülmeye, ister ben de varım diyip beri gelin! Hodri meydan!

8 yorum:

  1. ahahahhaha ben de varim ben de varim ben de varim. tamam ama witchie ne zamana kadar:D

    tamam valla bak varim. varim lann yihuuuuu

    YanıtlaSil
  2. Düşünceni çok doğru buluyorum. Seni üzecekse bile seni üzmeye değer birisi seni üzsün. Öyle gereksiz tipler, seni üzünce sonra bu seni daha üzüyor çünkü..

    YanıtlaSil
  3. Pilli Cadı, 14 Şubat 2009'a kadar sıkcaz dişimizi. Yok üzülmek sızlanmak, kendimiz dahil hiçkimsenin dangalaklığı için bi damla göz yaşı dökmek. Olay budur!

    YanıtlaSil
  4. Desteğin için teşekkürler hiçkimse...

    YanıtlaSil
  5. Tebrikler, tebrikler! Fakat lütfen süreyi uzatın efendim! :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler pRncfRn, 14 Şubat özellikle seçildi; o tarihte muhtemelen artık(!) sevgilerimizin kollarında olacağımız için üzülmek aklımıza gelmeyecektir ;)

    YanıtlaSil
  7. Eveeeeeeeeeeeeetttt!
    Ben de varım!
    Ama bak özellikle 14 Şubat'a kadar ve özellikle 14 Şubat olma nedenine de varım!
    yihuuuuu!!!!

    YanıtlaSil
  8. "muhtemelen" de neymiş
    KESİNLİKLEEEEEEEE!!!!!!!!!

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.