9 Aralık 2008 Salı

Hepinizi izliycemmm

Gelme vakti yaklaştıkça ben iyice karman çorman oluyorum. Bazen heycandan ölcekmişim gibi kalbim nasıl hızlı hızlı atıyor anlatamam, bazen de çok korkuyorum, yine herkesi birden mutlu etmeye çalışıp arada sıkışıp boğulacak gibi olucam diye strese giriyorum.

Gün be gün planladım ne zaman kiminle görüşeceğimi. Ama henüz planlanmamış kalan bişiy var ki o da hangi filmlere gitmek istediğim.

1- Issız adam: O kadar çok kişi yazdı çizdi ki izlemek farz oldu, anladım. Bi de müziklerinden çok bahsediliyor, müzikleri de filmde dinlemek için çok inat ettim.

2- Arog: Güzel olacağını umuyorum. Sinemada izlemesem de olur sanırım, cd'sini alırım korsancımdan ama benim sevgili notebook'um artık korsan cd okumuyor, derdi ne anlamadım, temizledim olmadı, karşıma aldım konuştum olmadı, yalvardım olmadı... =/

3- Madagaskar 2: birincisini öyle çok sevdim ki bunu da mutlaka izlemeliyim.

4- Mustafa: Tabii ki! Ama bunu da sinemada izlemek istemiyorum. Omurgasız Can Dündar ne işler yaptı merak ediyorum ama ona para kazandırmam. Gerçi ne kadar omurgasız bi adam olsa da piyasa işi yaptığı için güzel bişiy bekliyorum.

5- Wall-e: DC++ da hep almanca versiyonlarını buldum, bunu da korsancımdan almam gerek mutlaka, veya hali hazırda indirmiş birileri varsa araklayabilirim, veya Haydut ve Eşkiya ve Zerrin'cimle birlikte izleyebiliriz.


6- Kolera Günlerinde Aşk: merak ediyorum ama bünyem duygusallık kaldırabilecek gibi gelmiyor bana, sanki bunun da cdsini alıp, uygun bir zamanda izlenmek üzere arşive koyarım gibi..


7- Kadınlar Hakkında Herşey: Bunu da sinemada izlemem, zaten hala vizyonda mı bilmiyorum, ama eminim dalga geçeceğim bi dolu saçmalık vardır içinde, izlesem hoşuma gider belki.

8- O... Çocukları: eskidi sanırım bu film, ama ben hala meraklardayım, kadro çok iyi zaten! bi de fragmandaki şu laf öldürdü beni "-biz seninle dünyaya aynı yerden bakmıyoruz" diyor kız, oğlan da diyo ki "-ama aynı dünyaya bakıyoruz"... öyle olmuyor işte be olum, olmuyor öyle aynı dünyaya oooo kadar farklı yerlerden bakmak. Ahh ah.. neyse görücez işte acaba bunlar nasıl bi dünyaya nerelerden bakıyorlarmış.


9- Dinle Neyden: son zamanların Türk filmlerini sevmeye başladım sanırım, merak ediyorum bunu da


10- East Of Bucharest: Romanyalı bir kankam olduğundan beri bu ülke hakkında hiçbişiy bilmediğimi farkettim, Romanya'daki devrim ile ilgili bir filmmiş, ingilizce seslendirmeli bir versiyonunu arıyorum ama bulamadım henüz =/


11- Issız Adam'la aynı zamanda vizyona girmiş olan ve acaba hangisin egitsek diye insanları ikirciklerindiren bi film vardı ama bulamadım bi türlü, biliyorsanız söyleyin bi zahmet. Tabii "mutlaka izle" dedikleriniz varsa onları da söyleyin e mi!

4 yorum:

  1. ne tür filmleri sevdiğini bilmiyorum ama son dönemde izlediğim filmler içinde "kesinlikle" uzak ara en iyisiydi "devrim arabaları". çok popüler filmlerle birlikte gösterime girince gerilerde kaldı tabi ama harikaydı ;)

    YanıtlaSil
  2. Osmanlı Cumhuriyeti olabilir mi acaba o film? Emin değilim gerçi zamanından ama vizyon filmlerine gitme taraftarı değilim pek ya, manyak mıyım neyim? :p

    YanıtlaSil
  3. evet evet onu da gördüm listelerden ama kararsız kalmıştım, mutlaka bakıciim, teşekkürler sLn.

    YanıtlaSil
  4. Osmanlı Cumhuriyeti Ata Demirer'in oynadığı filmmiş. Sanırım o değil çünkü romantık bi film olsa gerek. bilemiyorum kiii...

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.