22 Eylül 2009 Salı

Tatilin son günü

Tatilin son günü olanlar oldu. Çok fazla değil iki tanecik ama ikisinde de çok korktum. 
- Denizde balık olduğunu tahmin ettiğim bişiy ısırdı ayağımı. Kayaya çarpmadığımdan eminim çünkü ayağımı basmadım hiç yüzerken. Deriyi kaldırmış, nasıl ısırdıysa artık. Bi de denizden çıkınca kolonya döktüm birkaç defa, her defasında da çok acıdı canım. :(

- Denizden dönüp de duş alırken evde, önce sudan elektrik çarpıtığına karar verdim ama sonra anladım öyle olmadığını. Sol kolum öyle feci uyuştu ki, sanki saatlerdir üzerine uzanmışım gibi. İğneler battı ama çok şiddetli. Hiç böyle olmalıştı. Ankara'ya gelip de biraz araştırınca gördüm ki hafif şiddette bir kalp krizinin belirtisi olabilirmiş bu. Sık sık göğsümde duyduğum baskıyı da hesaba katınca...sanırım kalp krizi geçirdim. 

Sözün özü, her an ölebilirim, bana iyi davranın! :P

4 yorum:

  1. bizim yaz boyunca denize girdiğimiz yerde de geçenlerde bir balık yakalamışlar. ufak tefek. 5 metre ve 800 kilogramcık.
    hatta ziza ile de oradan denize girmiştik.
    adamlar camgöz yakalamış.

    koluna vuran şey balık sebebiyle de olabilir. validenin başına gelmişti bir kere. balık ham yaptı sonra kol bacak uyuşmaya başladı. zehirli balıkmış.
    hemen kalbe bok atma

    YanıtlaSil
  2. Oha diyorum lan. Resmen tırstım. :D

    Geçmiş olsun. Yeni okudum ben bunu.

    YanıtlaSil
  3. Ayağımdaki yaraya bakıp onun balık değil de deniz anası olduğuna kanaat edenler oldu. Bilmiyorum artık deniz anası mı, zehirli balık mı, yoksa her an ikinci bir kalp krizi daha geçirip ölür müyüüüm... Nasip kısmet artık. Serkan efendi, sen de öyle geldin de beni görmedin falan filan diye laf sokmalardan vaz geç bak ölür kalırsam çok üzülürsün sonra arkamdan.

    DN: Yaşasın duygu sömürüsü!

    YanıtlaSil
  4. Tamam lan tamam yapmıyorum artık. :)
    Lakin bir dohtura gitseydin. Gittin mi?

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.