28 Ocak 2009 Çarşamba

Cloudy wings


Sanki buluttan kanatlarım varmış gibi hissediyorum kendimi... o kadar hafif... o kadar ferah... ne kadar zaman geçmişti böyle rahat nefesler almayalı? Göğüs kafesim sıkışmadan havayı içime çekeli?

Hayır cuma günkü kuantum sınavına çalışmadım. Yarın Kuasarlar dersinden sonra kütüphaneye gidip orda çalışıcam biraz. Zaten asistan da, ben de, prof. da biliyoruz ikinci sınavda geçeceğimi o dersi. Benim için şimdi öncelikli olan 6'sındaki kozmoloji sınavı. Ki o da sorun olmayacak çünkü çok güzel çalışabiliyorum ona. Fakat hemen arkasından ayın 9'unda nükleer fizik sınavı var. Bunun için bi de dersin hocasıyla konuşmam gerekiyor, yarın belki onu da çıkarabilirsem aradan iyi olacak. Dr. Erben geçen hafta attığım maile hala cevap vermedi. Çok da umurumda değil zaten...

Evet, işler yolunda gözüküyor. Yoğun, ama yolunda... Aman nazar değmesin, tahtaya mı vuruyosunuz nereye vuruyosanız vurun, bak bi aksilik çıkarsa sizden bilicem, Maşallah falan diyin, yapın bişiyler artık =)

6 yorum:

  1. Allah zihin açıklığı versin Witchie'cim.. :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canımcım..

    YanıtlaSil
  3. allah kolaylık versin öğrencilik zor...

    YanıtlaSil
  4. amin amin... kolaylık versin, bi de benim gibi aklıyla kalbi elele tutuşup beş karış yukarılara çıkmışlara biraz akıl versin..

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.