26 Ocak 2009 Pazartesi

Sertab & Sezen...




Eğer sevda bu demekse,
ben vazgeçtim,
beni sevmeyin...

İncelikler yüzünden oldu ne olduysa. İncindim, incitildim derinden... Bir minicik kız çocuğu, bak duruyor orada hala... Anlatamam gördüklerimi o neşeli çocuğa... Ben bu yüzden; incelikler yüzünden çok üzüldüm... Benim kadar değilse de, siz yine de incelikli davranın... Yoksa... Her gün bir şey daha biter, ve kötüsü, giderek acı vermez biten şeyler, çünkü, kayıtsız bir razı oluş başlar, solar içimizdeki güller, birer birer... Üzgünüm bitenler için, çok üzgünüm...ve sanırım dargınım da biraz...Gündüzü savaş, gecesi yalan bir şehirde çok yalnız kaldığım için... üzgünüm... Gün gelir, rügzar fırtına olur. Aslında dertleri gönül kendisi arar da bulur. Her gülüşte bir cevap buldum sanırsın, ama olmaz ne yapsan, eninde sonunda içinde kopar o isyan... Fakat sen, yine de gülümse ne olur.. Bugünler dün olur.. Hatıralarla yaşanmaz ki..yazık olur...

4 yorum:

  1. Bu da benimki gibi sadece bir hikaye mi, yoksa... Gerçi bir yaşanmışlık vardır illa; ha şimdi ha geçmişte ne fark eder? Üzüldüm; ama şimdiyse biraz daha fazla... Biten ilişkiler daima üzer beni.

    Her şey bir yana çok güzel yazmışsın; şarkı sözlerini çok güzel harmanlamışsın kendi sözlerinle.

    Bunu söylemeden de geçemeyeceğim: Beni terk edenler de böyle etselerdi keşke. :)

    YanıtlaSil
  2. kiyamam sana ben ya ne duygulu yazmissin bunlar gercekten yasadiklarindan mi yoksa icinden gelenler mi:(
    witchiem benim

    YanıtlaSil
  3. OnurCUM,
    Bunlar..Damla damla..oldu...hep oldu ama. Mesela şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda, şurda ve hatta şurda bile, tahmin edersiniz ki tabii ki şurda ve şurda, inanılmaz bir şekilde şurda bile ve bundan sonrakilerin hepsinde en az birer kere gözlerimdeki bulutlardan yağmur yağdırmış, hayatımın en garip ve kendimi en değersiz hissettiğim ilişikisiydi...
    Önceki gün oldu, dün oldu, şimdi oldu. Ama tamam artık yeter, daha fazla yok...

    Cadıcım; Gerçekler bunlar.. Sertab'ın seslendirdiği Sezen mısralarıyla benim gerçeklerim...

    Tamam acı ektim bugüne kadar ama biliyorum az bi zaman içinde yerine aşk yeşerecek yine. Hem merak etme, yaşarız bu tende bu heves oldukça. Gün gelince coşarız ayın şavkı aşka vurdukça.
    :) Gördüğünüz üzre şarkılara vurdum kendimi. Yazıp yazıp da kenara bıraktıklarımı okusanız gülmekten ölürsünüz.

    Tanrı Kraliçe'yi korusun!

    YanıtlaSil
  4. Üşenmemiş 16 tane bağlantı vermiş yahu:))

    Ben de üşenmedim hepsine baktım:))

    İşaret ettiğin yazıların hepsini okurken (ilk yazıldıklarında) olanları, yavaş yavaş ilerleyişini bazı şeylerin fark edebiliyordum. Ne yalan söyleyeyim, bu son herhâlde dediğim çok yazı oldu. Bu kadar uzamasına şaşırdım yani.

    Fazla da bir şey söyleyemem ben böyle durumlarda.

    Tanrı Kraliçe'yi korusun!!

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.