On Bir Dakika biter bitmez yeni bir kitaba başladım. Öyle "biter bitmez" ki, ilk yarım saat içinde falan. Nedenini bilmiyorum. Yeterince doyurmadı beni
On Bir Dakika. Belki de en sevdiğim arkadaşlarımın fazla övmüş olması nedeniyle beklentilerim yükseldi, belki de yazarı nedeniyle bir beklentim vardı. Nedeni her ne ise arkadaşlarıma uyup da "mutlaka okuyun" diyemem. Ama daha önce bu türde bir kitap okumamışsanız ilginizi çekebilir tabii ki. Bu türde derken, kitap hayat kadınlarına farklı bir yaklaşım içeriyor, onları daha iyi anlamanızı veya daha önce pek de aklınıza gelmemiş bir şekilde algılamanızı hedefliyor.
Şimdi elimde
Yiğit Okur'un Tır Kamyonları var. En son ne zaman bir öykü kitabı okumuştum hatırlamıyorum bile. Hızlı okunması bakımından çok hoşuma gitti. Hele ki benim gibi konsantrasyon güçlüğü çeken birisini nasıl mutlu etti anlatamam. Sırada Orwel'in "
Katalonya'ya Selam"ı var ama sanırım ona başlamak için Temmuz'u bekleyeceğim.
Sizce Tır Kamyonları'ndan sonra, yani büyük ihtimalle yarın, ne okuyayım dersiniz? Bakın ihtimaller şunlar:
yorumlarınızı bekliyorum şekerler.