30 Ekim 2012 Salı

 Çok iş

Ben bugün sanırım dünyalar kadar iş yaptım. Ya da aslında hergün böyle geçmeli ama ben her gün bu motivasyon ve konsantrasyonu bulamıyorum. Keşke Murtaza her ay 1 hafta yok olsa böyle, ne güzel olur. Keşke ben hep kendim yönetsem analizlerimi...

Bugün sabahtan 9 Kasım'daki toplantı için kalacak yer ayarladım kendime.
Sonra yüksek lisans tezimden çıkacak olan makalenin giriş yazısını yazdım, yeni ekleyeceğim grafikle uğraştım.

Bumarang'ın yeni teklifini yayına soktum unutmadan.

9Kasım'da sunacağım postere koysam mı koymasam mı diye ancak sonuçlarına baktıktan sonra karar vereceğim analizlerle uğraştım. Aslında henüz analizlere geçmedim, modelleri indirdim ve gridleri oluşturdum. 

An itibariyle pilim bitmiş durumda. Sanırım eve gidip horul horul uyuyacağım.

Şu sıralar okuduğum kitap da "Women who think too much" benim gibi "overthinker"lar için yazılmış güzel bi kitap aslında ama sanırım bundan da daraldım. Sözün özü fazla düşünmeyin arkadaşım diyor kitap ama bunu fazla düşünmenin ne kadar gereksiz olduğunu gözüne soka soka yapıyor ki bilinçaltın da kapsın bu durumu ve ha bire seni fazla düşünmeye zorlamasın, o zorlarsa da sen onu yakala ve fazla düşünme. Tamam, ben anladım, deniycem. Eve gidince başka kitap okuyım diyorum, ama bunu yarım bırakmak istemiyorum keza bu sıralar ha bire kitap bırakıyorum. Gerçi bi o kadar da okuyup bitirdiğim kitap var ya, neyse...

Bond, Sony ile İstihbarat Toplamaya Devam Ediyor!


Sony "Skyfall" kampanyası için ikinci görev geldi, şimdi durum değişti. Bildiğimiz üzere “Skyfall” İstanbul’da çekilmiş Bond filmlerinden. İkinci görevde, Bond nasıl İstanbul’a geldiyse, senin de İstanbul’da bir noktaya gitmen ve burada olduğunu kanıtlaman gerekiyor ki, Bond işini rahat rahat yapabilsin.

Bu görevde @Sony_Turkiye'nin belirttiği lokasyona gidip 4square üzerinden fotoğraflı check-in yapman ve Twitter’da görev hashtag’i olan #M2bengittim altında yaptığın check-in’i yayınlaman gerekiyor. Sony bunu yapan oyuncuların emeklerini karşılıksız bırakmıyor ve çok özel ödüller veriyor. Duyduğum kadarıyla ödüller arasında Xperia Tablet S ve Bond 50. Yıl Blu-ray seti var.

Sony bu arada İstanbul dışındakileri unutmamış, hafta içinde twitter ve facebook hesabı üzerinden soracağı sorulara hızlı ve doğru cevap veren "Ajanlara" sürpriz hediyeler verecekmiş.

Şimdi dikkatimi çekti. Sende aynı durumdaysan hemen takibe başla, istihbaratı topla:

Bir bumads advertorial içeriğidir.

29 Ekim 2012 Pazartesi

bugün o "birgün"

"Birgün bana hak vereceksin, birgün anlayacaksın beni" dediğim, ama bana inanmayan çok kişi oldu hayatımda ne yazık ki. Aldığım kararların kalbime rağmen, mantığımla alınmış olduklarına inamayan, beni acımasızlıkla, zalimlikle, duygusuzlukla suçlayan çok kişi... Ama bugün gördüm ki haklıymışım, çektiğim ve çektirdiğim tüm acılara rağmen doğru kararı almışım, çektiğim ve çektirdiğim tüm acılara değmiş... Biliyordum! Aferim bana!