16 Şubat 2012 Perşembe

aydielliyorum

Starlink kodlarını ve kendi mevcut IDL kodlarımı tek bir IDL programında birleştirme merasimim biraz uzun ve sıkıntılı bir süreç olacak gibi geliyor bana. 40 saniye koda bakıp 1 dakika reader'a bakarak ne kadar ilerleyebilirsem artık! Bana sabır dileyin e mi?


4 yorum:

  1. Böyle kodlarının arasındaki değişkenleri ayrı, yorumları ayrı, komutları ayrı, sayıları ayrı renklendiren; parantez ve tırnak eşlerini gösteren ve istersen tamamlayan; syntaxında hata varsa gösteren falan yani kısacası kod yazmak için özel olarak tasarlanmış tonlarca scriptEditor varken neden hâlâ sadece basitçe yazı yazmak için tasarlanmış ve daha fazlasını sunmayan bir TextEditor kullanmakda inat ediyorsun, anlayabilimiş değilim :)

    Kızım gözlerin yamulur o kalabalıkta bi virgülü bulacam, eksik parantezi kapatacam diye. Hadi hepsini geçtim, zıp diye bi bakışta anlayabilmek varken güzelim kodu, neden beynini yoruyorsun?!

    Geçen buldum şu editörü Macit'te kullanmak üzere:
    - bu güzel bir review, bu da indirmece şeysi
    Hem logosu da çok şeker :)

    Etme nolur, gel beni dinle, yazıktır gözlerinei beynine. :*

    YanıtlaSil
  2. review ve indirmece şeysi linkleri olmamış

    review: http://mac.appstorm.net/reviews/office-review/fraise-advanced-simplicity-in-a-text-editor/

    indirmece: http://fraise.en.softonic.com/mac

    YanıtlaSil
  3. Tamam tamam, söz bak bu hafta Workbench kullanmak için eminden geleni yapıcam. Ama yine de memnun kalmazsam kullanmaya devam edeceğime dair söz veremem. :***

    YanıtlaSil
  4. Workbench'i tanımam etmem arkadaşım, ben ne bileyim iyi midir kötü müdür scriteditor'ü. Editör, shell ve diğer herbişi bir arada güzel oluyor tabi ama editör kötüyse eğer, şu yukarıda önerdiğim Fraise ve yanında da normal terminal ikilisine bir şans ver bence. Yani her halükarda TextEdit'ten daha iyi bir editör bu Fraise!

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.