20 Şubat 2012 Pazartesi

Dağına göre kar


Allah dağına göre kar verirmiş derler, bunu da atlatıcaz ben eminim ama umarım en az stresle atlatırız. Babişin beyninde tümör buldu doktorlar. En yakın zamanda ameliyat olacak. Bana da Türkiye yolları göründü yeniden. Her ne kadar elimden birşey gelmeyeceğini bilsem de orada, yanlarında olmak istiyorum. Hiçbirşey yapamasam bile annişin elini tutarım, babişin gözüne bakarım, bu da bişiydir heralde. Onları evlatsız bırakacak değilim ya...

Ameliyat tarihine henüz karar vermemişler, en azından benim bildiğim kadarıyla. Detaylar için Zerrincim'den haber bekliyorum. Hadi bakalım hayırlısı. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Bu arada ben de Mart sonundaki toplantılara sunacağım çalışmamı bitirmekle uğraşıyorum. Neyse ki Murtaza Mart boyunca burda olmayacak da gidişim sorun teşkil etmeyecek. Sadece, her zamanki gibi, çok çalışmam lazım!

7 yorum:

  1. canım yaaaa!nerden çıktı şimdi bu böyle oooooof!o kadar çok hastalık ve ölüm haberi alıyorum ki bu ara oturup ağlıcam valla şimdi.ne zaman geleceksin ki,ay sonu g.kore işi nolcak?ameliyat ettiklerine göre çok kötü değil durum diye düşünerek avutuyorum seni de kendimi de.Benim babam akciğer kanseriydi.Doktorlar ameliyat lafını ağızlarına bile almadılar,daha kötü olur,masadan bile kalkamaz dediler.inşallah babacın hayırlısıyla kalkıp uzun süre daha başınızda olur canım.

    YanıtlaSil
  2. ben de bu kiz hic yorum yazmadigina gore okumuyor benim blogumu diyordum, cika cika nerden ciktin. Daha once de 2 kere ameliyat olmustu, Meningioma dedikleri kotu huylu bisiy bu. Insallah sag salim atlatacak diye umuyoruz biz de. Daha bugun belli oldugu icin, detaylari henuz bilemiyorum. Kore meselesi de iste ameliyatin ne zaman olacagina bagli olarak baska bahara kalacak sanirim, veya belki gerceklestire de biliriz ama bilmiyorum su an hersey muallakta. Beyin ameliyati oldugu icin riskli ama bir de yas faktoru var ki 74 yasinda birisi icin riskler nelerdir ayrica dusunmek gerek tabii.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun witchie'm.
    Allah bol şifalar versin babacığına. Umarım atlatacak, umarım eski sağlığına kavuşacak.
    Sağlık ve huzur bu dünyada en önemli ilk 2 şey. Allah en birinci size versin bunları.
    Seni seviyorum. :*

    YanıtlaSil
  4. Canım yaa çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın

    YanıtlaSil
  5. tesekkur ederim Leah'cim, Selin'cim... Az once bir kez daha konustum evdekilerle, ameliyat sonrası görememe durumu olabilirmiş çünkü tümörün üzerinden sinir geçiyormuş (görme siniri falan sanırım tam anlamadım). Bir de önceki tümörden biraz uzak bir yerdeymiş (daha önce de iki kere olmuştu ama 30 yıl öneydi) o nedenle kafatasını bir kez daha kırmaları/kesmeleri gerekecekmiş!

    Gerçekten zorlu günler bekliyor bizi. Kimseye de haber vermek gelmiyor içimden, anca buraya yazabildim, anca sizlerle paylaşabildim. Gerçek olmayan "geçmiş olsun"lara hazır değilim henüz. Sizler iyi ki varsınız.

    İnşallah herşey yolunda gider.

    YanıtlaSil
  6. Gecmis olsun. Hayirli haberler verirsin insallah. Hastaliklar hayatimizi bir anda degistirebiliyor ne yazik ki.

    YanıtlaSil
  7. Hiç haberim yoktu şimdi blogunu açınca gördüm, çok geçmişler olsun artık hep tüm sevdiklerimizden uzak olsun böyle şeyler canım..
    çok aşırı geç oldu ama, yazmak istedim...

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.