4 Haziran 2012 Pazartesi

RedWitchs

Selam Millet!

Yine uzun bir aranın ardından yeni bir atraksiyonla karşınızdayım! Geçen kış etamin yaparak başladığım el yapımı ürünlere bu yaz kapı süsleri ve dekupajlarla devam ediyorum. Herşey güzel ama zaten minik evimizde bu sevimli şeyleri koyacak yerimiz kalmadı ne yazık ki. Burdaki vakıflar da bana göre über yavaş ve aksak çalıştıkları için ürünlerimi onlara vermekten vazgeçtim ve sonunda ETSY'de bir dükkan açtım! 

Ürünlere hızlıca göz atabilesiniz diye bakın yan tarafa da bir minik eklenti koydum. Eh artık bi zahmet gider bakarsınız di mi? 
Tabii ki Facebook sayfamız da var! Üstelik 50. beğenene bir de süpriz hediye! 

Hediyeden söz açılmışken ne zamandır sabırla beklediğim bir şey gerçekleşti ve benim tüm bu sıkıntılarımı, sevinçlerimi, dertlerimi, gezilerimi merak eden 200. kişiye ulaştık. Sevgili Elizan bana iletişim bilgilerini gönderirsen sana minik bir hediye ile teşekkür etmek istiyorum. Mail adresim yan tarafta yazıyor olsa gerek ama yine de vereyim: witchieofstars@gmail.com

Daha yazacak çok şeyim var, biliyorum hala Kore günlükleri bekliyor beni ve bir de mim'im var yazılacak. Yazacağım, sözüm söz ama nasıl ve ne ara olacak bilmiyorum. İşin garibi bu sıralar yazmaktan ziyade okumak geliyor içimden hep. Şu "On bir dakika" bir an önce bitse de yeni bir kitaba yelken açsam istiyorum. Ne dersiniz hazır kraliçe hazretleri şerefine haftanın ilk günü tatil olmuşken bitirebilir miyim acaba?

4 yorum:

  1. Beğendimmm :) Keşke 200. üyen ben olaydım yaa, kaçırdım hedişi görüyon muu :D

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun tükkanınız. Bol kazançlar versin inşallah :)

    Kraliçe'nin geçiş töreni de pek görkemli olmuş.

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.