30 Ağustos 2012 Perşembe

Sorun şu:

İçimde öyle rezil bi his var ki herşeyimi altüst ediyor. Sanki hiçbir şeyi beceremeyecekmişim gibi geliyor. En basit kodu bile yazamam, en basit grafiği bile çizemem gibi geliyor. Neden böyle bir kitlenmeye girdim bilmiyorum. Şimdiye kadar yaptıklarım bu yapmam gerekenlerin yetmiş katı daha zor şeylerdi halbuki. İşin saçma yanı şu ki yapmam gerekeni biliyorum, nasıl yapacağımı da sakin sakin okursam çözerim, sorun falan yok yani ortada. Ama ekranın karşısına geçtiğimde, çıktıları elime aldığımda, kodlara baktığımda olan oluyor işte. Aklım zihnim kaçıp gidiyor ve ben eblek bişiye dönüşüyorum bi anda. Lan tek yapmam gereken okumak! Okusam gerisi gelecek. Ama ben bu sıralar kitap bile okuyamıyorum. Ve sanırım bu yüzden de blog falan yazamıyorum. Hatta işin daha da üzücü yanı, Kore'de yaptığım gibi bir İspanya defteri bile yapamadım doğru düzgün, tatili bile yazamadım yaa... Hala bekliyor ve gün geçtikçe ayrıntıları unutuyorum doğal olarak. 


Biri bana bir konsantrasyon ve cesaret hapı falan verse de özüme dönüp işlerimi yapsam, hobilerime falan dönsem yeniden nekka güzel olacak. Of!

Umarım bugün de hiçbirşey yapmadan "harcadığım" bir gün olmaz. =(

4 yorum:

  1. İcine attigin problemler mi var canim acaba ? Eger oyleyse onlari dusunmekten konsantre olamiyor olabilirsin.. Bi de eger bulma imkanin varsa balik yagi hapi al ve ic konsantrasyona ve kafa calismasina unutkanliga bire bir, yolsa orda soyle ben yollarm sana burdan canimm

    YanıtlaSil
  2. Aman sakin balik yagi hapina girme. Belki kafani toparlamana yardimci olur ama yan etkis neee? Bildigin siskoluuuuk:)

    YanıtlaSil
  3. dünya üzerinde bu problemi bir tek ben yaşadığımı sanmadım elbette, ama bloğuna girip okuyunca gözlerim dolacaktı neredeyse. aynı ve aynı problem mevcut bünyemde. ne yaparsam yapayım kafamın içi düzenli değil. alıyorum kağıtları elime sadece gözlerim okuypr kafamın içindede bi boşluğa gidiyor sanki. yapmam gereken işleri biliyorum ve de çok basit. ama noluyo anlamıyorum bir anda vakti geçiştirerek akşamı ediyorum -_-. bi çözüm bulursan burada paylaşırsan çok sevinirim. hatta bu yorumu okurken bile geçmiş olur umarım. güzel günler.

    YanıtlaSil
  4. Aslı'm, Paris'im: Durun hele kızlar sakin... =) Şimdi öncelikli olarak benim bünyem bekenmedik şeylere inanılmaz tepkiler verdiği için hiçbirşeyi, bitkisel çaylar vs. dahil. Bi doktora danışmadan almıyorum o nedenle zaten satılsa da burda önce doktora bi söylerim. Satılıyorsa adam zaten reçete yazdı ki hooop bedavaya alıyoruz. Çok garip bir sağlık sistemi var buranın, ayrı bir yaz konusu.

    sevigli paradoks, ne yazık ki bulamadımç Bu durumun adı anksiyete aslında. Şimdilik geçici çözümüm şu: okumam gereken şeyi sevdiceğe gösteriyorum, o okuyup bana önemli yerleri gösteriyor, en azından temel komutları falan, öylece az biraz bişiyler yaptım mı moralim düzelir gibi oluyor ama yeni birşey okumam gereken ilk anda yine başa dönüyoruz. Nasıl geçecek bu iş bilmiyorum. Doktor tatile git istersen demişti ama henüz tatilden döndüğüm için sıcak bakmadım buna. Yine de sanırım tatil olmasa da belki herkesten gizli, sadece senin bildiğin, sadece kendine itiraf ettiğin bir tatil bu işi çözebilir. Başkalarına tatildeyim demek de artık koyuyor insana bi yerden sonra. O yüzden hiçbişiy demeden. Ama iş yapma sorumluluğu olunca da insana biniyor yaptığı herşey o yüzden kendine gizli tatil.. Anlatabildim mi bilmiyorum ama 2 gündür işi gücü düşünmeden geçirdiğim vakitler sanki beni biraz sakinleştirdi gibime geliyor. Bakalım, yarın görücez. En azından bugün, günlerdir yapamadığım Barselona günlüğünü yazdım bitirdim, hem de kaç gün birden. Sende de bir gelişme olursa haberdar et. Ha bir de Doğadan Relax çayı ilk fincanda değilse bile ikincide etkili oluyor benim bu anksiyetemi gerginliğimi almakta, ve geceleri uykum kaçtığı zamanlarda, öneririm mutlaka. Sevgiler...

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.