9 Ekim 2012 Salı

Günlük Ped

Selam fıstıklı baklavalar! Hem de Antep Fıstıklı!


Gittiğim her ülkede yeni bir alerji ile karşılaştığımdan mütevellit, size ne tür şeylere dikkat etmeniz gerektiğine dair bir yazı yazmayı planlıyorum, sanırım 3 yıldır! Ama bu yazı o yazı değil. Bu yazı, pamuğunuz bitip de çıkması gereken ojeleriniz varken tuvalet kağıdı veya peçete yerine ne kullanmanız gerektiğini öğreten bir yazı. Eğer yeterince dikkatliyseniz ne olduğunu anlamış olmalısınız, günlük ped! Bir kere emişi güçlü olduğu için asetonun cırp diye uçup gitmesine izin vermiyor, ikincisi ise peçete gibi kendinden geçip parça pinçik olmuyor ıslanınca. Geçtiğimiz hafta İtalya'da öğrendiğim iki şey varsa birisi budur. Diğeri de Andrea'nın erkek ismi olmadığıdır ama onun konuyla alakası yok.

3 yorum:

  1. Seni yerim ya ahahahaha :D

    Günlük ped ve normal pedler bence normal yaşamda da bize faydalı olabilecek şeyler. Örneğin açık bir yara söz konusu olduğunda yanımızda olan en steril şey peddir. Onunla yaraya çok güzel basınç uygulanır ve yara mikroplardan korunur. İyidir pedler iyidir, hamallık ettiğimize değerler. :D

    YanıtlaSil
  2. Andrea erkek ismi yaaa!! Sana bi milyon erkek gösterebilirim Andrea isimli

    YanıtlaSil
  3. Niye ya Andrea kadın ismi de olabilir. Benim izlediğim dandik bir Brezilya dizisinde Andrea diye bir hatun karakter vardı.

    Günlük ped fikri de iyiymiş. Peçetelerle çok uğraştım ben de.

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.