16 Mart 2009 Pazartesi

Höööyt!


Eşşek sudan gelinceye kadar değil, eşşek Sudan'dan gelinceye kadar bi temiz dövmek istediğim bi blogger var, kim acaba?

9 yorum:

  1. ben biliyorum..
    hak etti ama . sabah uyanır uyanmaz kendimi bilgisayara attım haber var mı diye. aklım çıktı. neyse kurtulduk inşallah. geçti bitti diye umuyorum.

    YanıtlaSil
  2. sabah işlerim vardı evden çıkıcaktım, bi bakiym ne var ne yok dedim. gün boyu düşündüm, üzüldüm, paramparça oldum.. şimdi iyi ya :( Allaha şükür... çok sinirlendim ama çook!

    YanıtlaSil
  3. uyuyabildik mi ki uyanmak sözkonusu olsun.. yatmaya çabaladığımda saat 5,5'du, yarım saatte bir zıplayarak kalıp mail kontrol edip yeniden uyuyup 7,5'a kadar dellendim resmen, sonrasında da o kafayla gittim sınava girdim, ve kaldım tabii ki. Ha zaten kalacaktım belki ama seneye bu sınava benim yerime kimin gireceğini çok iyi biliyorum. O birisi şimdiden nükleer fizik çalışmaya başlasa iyi olur bence!

    YanıtlaSil
  4. ben de zor bi gece geçirdim hem kendimce zorluğu vardı hem de bu prince olacak adamın endişesi. gözümü kapattığımda aklıma geldi hep. sabah 6 mıydı neydi uyuduğum.
    yapacak da bir şeyim olmadı.
    gelsin o ben de kafa göz dalacağım.

    YanıtlaSil
  5. ne yapsan yeri!!
    sabah aklımı aldı,gece erken yatmıştım..

    şükür ki iyiymiş,,,

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. arkandayım canım.ne kadar kalas odun falan varsa hepsini toplayım allah ne verdiyse dalacak kadar sinirliydim gece.ama şimdi o kadar sinirli değilim : )

    YanıtlaSil
  8. ya benim de sinirim geçti midir nedir bilmiyorum ki :) minik fare yavrusu gibi mıcık mıcık sevesim geliyo şimdi de :) hele bi çıksın da ortaya, o zaman bakıcaz artık duruma göre :)

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.