26 Temmuz 2011 Salı

Başkalarının Rüyaları

İlk kısa filmimiz olan Başkalarının Rüyaları artık sanal alemde özgürce dolaşmaya başladı. Şimdiye kadar çeşitli yarışmalar vb. nedenlerle sadece kendimize saklamak durumunda kaldığımız ilk kısa filmimiz... Benim içim muhtemelen son olacak ama sevgili yönetmenimiz bu kısa filmin tamamlandığı Haziran 2010'dan bu yana birçok başka projeye imza attı bile. Tek seferde filmi anlamak pek mümkün olmuyor, biliyorum o yüzden en az iki kere izleyin derim ben =)







PS: Mutfakta yemek yapan da, eski sokaklarda fotoğraf çeken de benim. Sizce de komik değil mi aynı kişinin iki görüntüsü arasında bu kadar fark olması?

3 yorum:

  1. Artiz mi ? Artiz ne arar la blogda.. Ben öyle bi şey görmedim. Ben 23 yaşındayım.. diyecektim kiii sen videoyu yayınladın :)

    YanıtlaSil
  2. Cemil Kavukçu diye bi adam var Başkasının Rüyaları diye son derece sikindirik bi kitap yazmış dedim acep alakası var mı ama yokmuş. Bi de her yerde sen varsın kadın. Sonunda baktım siz varmışsınız!

    YanıtlaSil
  3. Ya tüm hikaye tek karakterin etrafında dönünce film böyle oluyor işte. Aslında bazı sahnelerde gizli gizli St.Ziza, sevdicek ve yönetmenimiz de var ama adı üstünde işte, gizli =)

    Ayrıca, bilmiyoruz biz o kitabı. Yönetmenimiz bilse kesin başka isim arardı =)

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.