13 Ocak 2010 Çarşamba

Fani okura mektup

Selamınhello ey sevgili fani okur,

Arada sırada blogun sağına soluna bişiyler ekliyorum, sonra vaz geçip kaldırıyorum felan derken sana da bir mektup yazayım dedim. Farketmişsindir ki İsrail günlükleri bi an önce bitsin diye elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum her fırsat bulduğumda. Ne var ki senden ne bir ses ne bir soluk. Ancak işte bi hatamız olursa düzeltmek için yazan bir adam çıkıyor, o da belki. Naapsam naapsam da seninle biraz daha etkileşime girsem diye karaları bağlama hedefiyle düşünce alemine dalmışken yazı sonunda görmekte olduğunuz yıldızlar geldi aklıma (bundan daha rezil cümlelerim de oldu ama bunu da ayrıca not etmem gerek sanırım bir kenara). Çoğu kimse yazıları okumak için readerdan bile çıkmasa da en azından siteye gelenlerin birer minik tık'a üşenmeyeceğini umuyorum. Yıldızları bekliyorum!

Yakın zamanda eklediğim bir diğer yenilik de sağ tarafta duran arama kutucuğu. Bu kutucuk aslında en çok benim işime yarıyor sanırım ama yine de senin de aklına gelip de bulamadığın yazılar varsa, arşivde aramak artık daha kolay.

Son haber ise cadının da formspring furyasına dahil olduğudur. Onu da sağ menüye tıktım, sağ menü ne zaman patlayacak merak ediyorum doğrusu. Neyse, yorum yazmıyorum ama soracak sorularım var diyen sevgili fani okurlar için de bu kutucuk göz kırpmakta.

İsrail günlüklerinin son iki gününü de bir an önce bitirip günümüze dönebilmek dileğiyle,
Sevgüler...



6 yorum:

  1. okuyorum da yazıyorum da.

    YanıtlaSil
  2. yahu , iyi iyi. kopya çektim senden :D ben de üye oldum oh :D

    YanıtlaSil
  3. Sen kalk beni Reader'a alıştır. SOnre da gel laf et. :P :)

    YanıtlaSil
  4. ozgur, kertenkelesin falan ama yine de yazıyosun valla hakkını yememek gerek. Mersi cicim.

    finiks, kopya çekerken iki tane yıldıza da tıklayıver be bacı. Yarın öbür gün senin de yıldızların tıklanmayı bekleyecek. Senin bacına yapılsa? Ha pardon yıldızdı bunlar di mi :P

    ZizA'cım, ben de çok sevdim. Hani çok istersen sayfanın altındakilere de tık tık tık :)))

    Altuğ, teşekkür ederim. Ev ahalisi ve başına silah dayadıklarım dışında kimsenin okumadığını düşünmek üzereydim. :) Okumana ayrı, sevmene ayrı sevindim. :)

    Serkan cücesi, reader'dan okuyasan bile yıldızları boynu bükük bırakmamak için gelir tık'larsın artık bi zahmet. Tepki verin ulen! Susma sustukça sıra sana gelecek! Burada tam olmadı ama susma yani yine de. :)

    YanıtlaSil
  5. Valla bak bakalım istatistik zımbırtına ne kadar artmış yıldızlar. Bir kaç tanesi hariç hepisine 5 yıldız verdim. :)
    Neredeyse 2 aydır uzağım bilog ortamlarından. Neşe, Aziz ve senin yazılarını tükettim tüm gece. (Evet tükettim :D) O bakımdan yıldızcıkların per bir arttı. :)

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.