12 Şubat 2009 Perşembe

Pilli beni seviyoooo! :)

Geçenlerde "Düşüncelerini, değerlendirmelerini, istediğin herşeyi istediğin şekilde arkadaşlarınla paylaşabilirsin ama bunu ulu orta yapman gerçekten hoş değil." şeklinde bir cümle ile karşılaşınca oturup düşündüm biraz, bu insanlar benim arkadaşım mı gerçekten diye. Aslında "burda 53 kişinin izlediği görülüyor, google reader a göre takip eden 59 kişi var, ve ben bu insanlardan sadece 2 tanesini tanıyorum, OnurCUM ve Ziza" diye düşündüm ama sonra bi daha düşündüm. Düşündüm ki beni izleyen 53 kişinin çoğunu ben de izliyorum. Yani bu ne demek? Anlatmak istedikleri kadar sevinçlerini, hüzünlerini, kızgınlıklarını, heycanlarını, hayatlarındaki birçok detayı, belki en yakınlarına anlatmadıkları en özellerini biliyorum. Benim için de durum böyle mi? Az çok böyle... Kimseye anlatmadıklarımı değil belki ama yüzyüze olsam söyleyemeyeceğim birçok duygumu burda anlatıyorum sonuçta, ve satır aralarını da okumayı bilenler bir süre sonra beni çok iyi tanır hale geliyor üstün körü okuyup geçenlerin yanısıra. O zaman farkettim ki gerçekten bu insanlar belki de beni en iyi tanıyanlar... Ben daha önce hiç kendimi bu kadar anlatmadım ki.. kırıldığım birçok şeyde o kadar sustum, sevindiğimde o kadar yutkunamadım konuşamadım ki...şimdi yazdıkça ben ve siz okudukça, o kadar ortadaki bu cadının kalbi de aklı da, tabii ki beni en iyi tanıyan insanlar oluyorsunuz siz. Ve "sinirimi yazmıyorum" dediğim zaman, "yazacaksın tabii ki" diyenler siz oluyorsunuz; sevindiğimde sevinen, üzüldüğümde "canını sıktığına değmez" diyen, ağladığımda kalkıp yanıma gelmek isteyen, sınav zamanı destek olan bile...hep sizler oluyorsunuz.. Blog yazan hiçkimsenin bu kadar sanal bir ortamda sırf laf olsun diye gelip yorum yazacağına inanmadığım, yazılan hiçbir yorumun samimiyetinden şüphe duymadığımdan, gönül rahatlığıyla böyle düşünüyorum. Hatta facebook'daki yüzlerce arkadaşımdansa burdaki yüzü eksik ama eli kalem tutan güzel yürekli arkadaşlarımı belki daha çok kendimden görüyorum zaman zaman... Tamamen bir inat uğruna başlayan bu blog meselesinin benim için zamanla bu kadar önemli hale geleceğini hiç tahmin etmezdim bile.

Nerden tuttu da yazdım tüm bunları? Şöyle ki, son 3-4 gündür sevdiğiniz bloglara blog ödülleri gönderiyorsunuz ya hani.. ordan işte, nedense bi alınacağım tutmuş benim, kimse beni sevmiyo ühüü ühüüü diye tam ağlamak üzereydim ki Pilli Cadım kurtardı beni bu sanal depresyondan. Son yazısını okudum okudum tam sonuna geldim ki amanın! Bi kocaman sırıttım ki görülmeye değer. Ben ne zaman bu kadar önemser olmuşum bu blog kardeşliğini hiç anlamadım gitti. Karşılıksız sevmeyi bırakınca kırıcı olur sevgiler, çok iyi bilirim, elimden geldiğince beklentisiz sevmeye çalışırım, ama kimi zaman farkında olmadan istediğimizden fazla değer verince o sınır kalmıyor insanın içinde. Çok salakça ve çok çocukça geliyor, belki de işi gücü olmayan bi aylak olarak algılanıyorum ama umurumda değil, onca şeyimi anlatmışım burda, bunu mu saklıycam, vallahi çok mutlu oldum :) Küçük şeylerden mutlu olabilmek de denir buna, gereksiz şeyleri fazla abartmak da; içinizden hangisi geliyorsa artık farketmez, mutlu oldum ben bi kere :)


Şimdii.... yıldızların cadısının blog ödüllerini açıklıyoruz.
And the boscar* goes tooooo:
Kendime en yakın gördüğüm blogger olduğu için, bana ödülü veren blogger olmasına rağmen, Pilli Cadı'ya;

Yazdıklarını okudukça "bu hatun benim içimi de yazıyor kendisininkiyle birlikte" dediğim için, Voodoo Girl'e;

Bence en cesur olduğu için Prncfrn'e;

En sevgilim olduğu için OnurCUM'a;

Yorumları ile beni çok mutlu ettiği için Perişte'ye;

ve juri özel ödülleri piltik'anım ve cesetizleri ve üfürüktenprenses ve osuruktanteyyare'ye gidiyoooor!

Ödül alan her bir bloggerın da 7** farklı kişiye ödül vermesi beklenmekete. Ha "ben ödülü aldım artık halk ile muhattap olamam" derseniz de siz bilirsiniz tabii =P

* boscar = blog oscar :P
** ödül vermeye doyamıyorsanız benim gibi jüri özel ödülü yapabilirsiniz bence, kime ne zararı var ki ;)

14 yorum:

  1. Böcek'cim zaten ödül almış olduğu için ona göndermemeyi akıl ettim ama onun gönderdiklerini aklımda tutamamışım ama bu sayede ben de 7 kuralına uymuş oldum bi bakıma :P

    YanıtlaSil
  2. oyyyyyyyyhhh yaaa ben bugün biraz fazla mi hassasim:)

    witchiem gözüm doldu beee:D:D
    ne icten yazmissin böyle.
    okurken cok acayip hissettim kendimi, icimden sicak sicak bisiler akti:)
    anla artik seni ne kadar seviyorum. tabiki seviyorum seni.

    bir kere karsiliksiz sevgi filan yalan onlar karsiliksiz seversen kusura bakma ama sana "enayi" den baska birsey demezler:D
    tabiki sevginin karsiligi olmali.

    sen benim agladigim sizlandigim her zaman yanimda oldun gel bulusalim dedin ara beni konusalim dedin. hep yanimda olsun ben seni tabiki cok seviyorum witchiem benim.

    ayrica bu ödülden de benim bugün haberim oldu daha:) bu kadar uzak kalmisim blog aleminden düsün artik:)


    seni cok öpüyorum bitanem veee hep ama hep bizle paylas herseyini. üzül sikil ama paylas.
    seni seviyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ayrica dur bisiye katilmak istiyorum harbiden de prens en cesur bloggger bee:D:D
    onu da seviyorum:D

    YanıtlaSil
  4. ayhhh yazdikca yazmak istiyorum:D
    boscar süper olmus.

    bi de bi de ben tekrar mi ödül dagitmaliyim dagittikm zaten yaa:D:D

    YanıtlaSil
  5. aa ödül mü aldık biz şimdi((:

    senin mutluluğuna da küçük şeylerden mutlu olmak dedim ben olur di mi (:

    mutluluk tuhaf bişi.tanımlayamam şimdi ama.paylaştıkça çoğalır bişi evet evet.

    şimdi sen mutlu olmuşsun gelip buraya yazmışsın ya.ben okuyunca ben de oldum.eminim başkaları da olmuştur.uzatmıycam böyle gider bu.

    teşekkür ederim viçicim (((:

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim cadıcım (: yazicim en kısa zamanda bende oley

    YanıtlaSil
  7. hayır pilli'cim, yazmıycaksın bi daha :P yaz tabii doyamadınsa ödül dağıtmaya, dağıt bi daha, kim ne karışır! :)

    perişte'cim, mutluluk çemberi oluşturduk gibi bişiy oldu bu sanırım, kim başlattıysa teşekkür ederiz ona :)

    senin ödüllerini de merakla bekliyorum teyyarecim, göster bakalım kim var kim yok :)

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim canım :) Ben liste yapmaya bir başladım, kendimi kaybettim, saymaya korkuyorum şu an yazdığım blogları :))

    Blog yazma konusuyla ilgili yakın bir zamanda bir yazı yazmıştım ben de. Yazmak istediğim kadarını yazıyorum, kimse daha fazlasını anlat diye ısrar etmiyor; birileri yazdığım şeylere değer verip okuyor, hatta yorum yapıyor, fikirlerimizi paylaşıyoruz, bunlar bence çok güzel şeyler..
    günlük hayatımızda çevremizde olan insanlarla kurduğumuz ilişkilerde sevimsiz durumlar yaşanabiliyor, senden sadece derste tuttuğun notları almak için arkadaşlık yapabiliyor mesela insanlar :) blog arkadaşlarımınsa çoğunun neye benzediklerini bile bilmiyorum belki, ne benim onlardan çıkarım olabilir ne onların benden. Sadece düşüncelerini biliyorum o insanların ve ben bunu birlikte oturup 3-5 eğlenceli saat geçirmekten çok daha değerli buluyorum :)

    o yüzden blog yazmam üzerine bık bık yapan insanları ciddiye almıyorum, böyle mutluyum. Sen de böyle mutluysan boşver başkalarını, istediğin kadarını anlat, paylaş, rahatla.. Gerisi kimseyi ilgilendirmez :)

    YanıtlaSil
  9. sln'cim çok iyi hatırlıyorum o yazını, hatta ben de bu eleştiriyi alınca ilk aklıma gelen senin o yazın olmuştu. İnsanlar garip işte, herkesin dünyası farklı, hani diyolar ya "farklı dünyaların insanlarıyız" diye, öyle bişiy işte...

    Bloggerlar mutlu ise, gerisi boş şekerim :) :) :)

    YanıtlaSil
  10. çok teşekkür ederim çoook sevindim.. :)) çok sevindirik oldum iki gündür sayende :)

    YanıtlaSil
  11. bilog dünyası bambaşka bir şey :) yüzünü hiç görmediğin sesini duymadığın hatta adını bile bilmediğin insanların hayatından haberdar oluyorsun onları seviyorsun muhbaeet besliyorsun :)) seviyorum ben bu işi :p ödül hayırlı olsun :D

    YanıtlaSil
  12. @cesetizleri; rica ederim efenim, görevimiz mutlu etmek :P

    @böcük: mersi :)

    YanıtlaSil
  13. viçicim en yakın zamanda bir geri dönüş yapıcam aklımda (((:

    YanıtlaSil
  14. mutluluk çemberi oluşturmuşlar hıh!
    bi kere burda blog okuyucularına bişiy yok ne ayıp!
    Blogumuz olmasa da okuyoz, yorum yapıyoz, katılıyoz işte.
    Biz de sevilmek istiyoz belki amma iş yaa!
    yok yok bundan sonra hiç ilgilenmiycem hiç!
    hadi bakalım bi bensiz kalın da görün!
    peeeehhhhh!!!!

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.