13 Mart 2009 Cuma

Bu resim size ne düşündürüyor?

Sincap'la balataları sıyırmaya yakın bir sohbet gerçekleştiriyoruz. "Geçen akşam bi site buldum, gülmekten karnıma ağrılar girdi, adresi veririm ama küfretmeyeceksin ve sinirlenmeyeceksin, söz ver" dedi. Tamam dedim. Sitenin adresini şimdi buraya yazmayı yemiyo valla ne yalan söyliyim. Ama çok merak ediyorum, aşsak kendimizi, şu fotoğrafa en uçuk yorumlarımızı yapsak, ordakine erişebilir miyiz acaba? Hayal gücünüzü zorlayın, neler diyebilirseniz bi diyin şuracığa noolur... Sonunda fotoğrafın altındaki yorumu yazıcam ben de size.
Hadi ipucu da vereyim: küfürlü veya hakaret içeren bişiy değil...

PS: bilmiyorum belki benim güldüğüm kadar komik değildir ama bunları bi sırayla okuyunca çok fena oluyor insan. Aslında trajikomik bi durum. Gülüyorum ağlanası halimize ama çok gülüyorum yahu, benim de karnım ağrıdı. Hep acı keder mi yazıcaz, azcık eğlenelim şuracıkta. Blogun azcık bi imajı vardıysa onu da tarumar edelim =P

Sonradan gelen iki çift laf: Ben de bi daha size bişiy sorarsam iki olsun ulan. Sormuyorum bi daha bişiy size. Uyuzlar, noolcek! Hıh!

4 yorum:

  1. yorasım çok fekat kafam durdu. şöyle bi bakınca, kendimi salak gibin hisettim resmen :)

    YanıtlaSil
  2. bence bu kızımız bir hippi grubu mensubu.fakat kızımız kimlik arayışları içersinde ordan oraya savrulurken ne yana gideceğini pek de bilememiş.aynı zaman da gotik bir grup üyesi.bunlar hippilerle birlikte dağlara çıkmışlar ve şarkılar söylemişler,eğlenmişler,gülmüşler,içmişler vs..sonra bu kızımız bakmış ki bu işler boş.takmış kafasına örtüsünü.-elinde de içki şişesi var ama alışkanlıklardan hemen sıyrılınmıyor tabi-sonra arkadaşlarından ayrılmış ve dini bütün bir insan olmaya karar vererek kendi yoluna gitmiş.

    YanıtlaSil
  3. kendini şaraba vurmuş rahibe

    YanıtlaSil
  4. merakla senin yazmanı bekliyorum.

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.