11 Mart 2009 Çarşamba

Geldiler yine!


- Almanya'da 17 yaşında bir çocuk bir ortaokula girip okulun çeşitli yerlerinde birilerini öldürmüş bu sabah, şimdilik 11 kişi ölü bulunmuş ama sayı artmakta sürekli. Haberleri habertürk'ten takip ediyorum. Neden aralarında Türk olup olmaması bu kadar önemli, ben anlamıyorum? İNSAN öldürülmüş orda, ÇOCUKLAR öldürülmüş! Türk ne? Alman ne? Sen nesin ki?

- Bir kurum veya kuruluşu temsil eden, belirli bir konumda bulunan insanların bozuk bir dil kullanmasına sinir olmaktan öte ciddi ciddi sinirleniyorum; "arkadaşlarıynan" nasıl bir kelimedir? "hocalarıynan" ne demektir yahu?

- Eskiden imrenerek baktığım ve fakat sonrasında kendisi ile gerçekleştirdiğim talihsiz bir konuşmanın ardından hakkındaki düşüncelerimin değiştiği Ali Alpar dün gece 5N1K'da imiş. Burdan onu izleme şansım yoktu ama ne hikmetse tanıdığım çoğu kimse de kaçırdı o programı bir şekilde. Merak ediyorum neler demiş. Konu sanırım BvT'in kapak meselesiydi. Bu konuda herkes tepedeki adamların kapağı sansürleyip Çiğdem Hn'ı da görev aldığını zannetse de ben öyle olmadığı tahmin ediyorum. Ne var ki benim de söyleyeceklerim dedikodudan öteye geçmeyeceği için duyduklarım kendime kalsa en iyisi. BvT'dekilerin kafası azcık çalışıyosa durumu kurtarmak için en azından nisan sayısında inadına Darwin'i kapağa koyarlar. Ama hiç zannetmiyorum.

- Dün gece büyük bir heycanla "haydi vur kendini şaraba" dedik sonrasında da bi kadeh şarap ve biraz da başka bişiyler eşliğinde AOM oynadık. Beklentilerimin çok altında ve çok sıkıcı bir geceydi. Ama telafisini bu gece yapalım, bu gece vuralım kendimizi şaraba, zati 91 de dün akşamki yazıyı bu sabah okumuş; akşama hazırlık olsun bari :)

- Kahvaltı sofrasında sevdiğim insanlarla vakit geçirmeyi ve bol bol çay içmeyi, ağır ağır bişiyler yemeyi sevsem de kahvaltının bizzatihi kendisinden nefret ediyorum. Sabah sabah bişiyler yemek ne kadar gereksiz bişiy yahu...

- 6 gün sonra sabahları uyandığımda sırtımı tekmeleyen bu huzursuzluk hissinin yerinde çok daha sıcak bir huzur kokusu olacağını umuyorum. 5 gün önceki paniğim kalmadı; acıdan zevk alan psikopatlar gibi, ve biraz da hissiz bir şekilde sessizce bekliyorum günlerin geçmesini.

- k yerine q, v yerine w kullananları boğazlamak istiyor "Sen daha Türkçe'deki şapkalı harfleri öğrenmeden q ve w'nun nasıl okunduğunu mu öğrendin bakiim?" diyip yanaklarından makas almak istiyorum, evet istiyorum!

5 yorum:

  1. Ya beni de vur şaraba, votkaya, viskiye neye vurursan vur ühühüh ben içemiyorum çünkü.

    Ha bir de ben de birgün cinnet getirip öldürecem karşıma çıkanları ama ne zaman bakalım :D

    YanıtlaSil
  2. ben startı verdim wiçiwiç :) sabahın o saatinde gaza gelirsem olacağı bu, mesai biteli anca bir saat oldu ama, olsun o kadar da.

    YanıtlaSil
  3. ama ama ama... daha hava kararmadı bile yahu :))))
    ben de eşlik edeceğim madem öyle; ama 1 saat içinde diyelim bari :)
    Yok mu artıran? :P

    YanıtlaSil
  4. When you cry I cry
    I cry along with you
    When you smile I smile
    I smile along with you



    ;)

    YanıtlaSil

İki kelam etmeden gittiğinde üzülüyorum ben.